تبلیغات

%d8%aa%d8%a8%d9%84%db%8c%d8%ba%d8%a7%d8%aa

تبلیغات

تبلیغات واژهای که به تنهایی هزاران معنی و مفهوم برای هر شخص با هر نگرشی دارد. برای بعضی از افراد تبلیغات کلمه ای آزار دهنده و برای افرادی خوش آیند می باشد. اینکه تبلیغات برای افراد خوش آیند و یا آزار دهنده باشد به این بستگی دارد که شما مورد هدف تبلیغات قرار گرفته اید یا که خود از طریق تبلیغات سود بسیاری را به چنگ آورده اید.

تبلیغات یک صنعت بسیار پر کاربرد و در درون تشکیل شده از علوم مختلف می باشد، تبلیغات در سطوح مختلف مورد استفاده و کاربرد قرار می گیرد. یک برند برای فروش محصولات و یا یک قدرت سیاسی برای پیش برد اهداف خود از تبلیغات سیاسی یا همان پروپاگاندا در رسانه های مختلف استفاده می نماید. متخصصان و اندیشمندان حوزه تبلیغات تعاریف مختلفی را در این باره مطرح نموده اند, به طور مثال به گفته یکی از اساتید تبلیغات ایالت متحده امریکا گفته است: اگر یک کسب و کار را به مانند یک درخت تصور کنم  شاخه های آن را به مانند واحد فروش و تنه درحخت را به صورت واحد بازاریابی  و به طور حتم  ریشه های درخت را تبلیغات تشکیل می دهد.

البته شایان ذکر است نظر بنده نسبت به این تصور کاملا متفاوت است زیرا ریشه های درخت تشکیلات و بدنه اصلی آن کسب و کار می باشد، منظور بنده از بدنه و تشکیلات: علم، ابتکار عمل، پشت بانه مالی و اقتصادی، مزیت رقابتی و قدرت و استحکام مدیریت است. اما تبلیغات کجای این درخت قرار می گیرد؟

به نظرم تبلیغات می تواند رسیدگی و کود دهی مناسب از یک جهت و از جهاتی دیگر دریافت مناسب نور خورشید و میزان بارش در سال و همچنین نگهداری مناسب و زیبایی میوه ها و پر بار شدن درخت را به وسیله رسیدگی ها و شرایط اقلیمی در این مثال زیبا نامید. اما به طور حتم بنگاه ها و آژانس های تبلیغاتی برای فروش محصولات و ارائه خدمات سعی به تغییر نگرش مدیران کسب و کار نموده و تمام عوامل و علل ضعف فروش محصولات برند را از نبود یک برنامه تبلیغاتی می دانند.

تبلیغات امروزه در نگاه مخاطب و اشخاصی که مورد هدف تبلیغات قرار گرفته اند آزار دهنده و بیهوده عنوان می شود. البته باعث این نوع نگرش برند ها و سازمان های دولتی و خصوصی می باشند که کاملا در اشتباه اند و برای بدست آوردن شهرت و سود بیشتر میزان تبلیغات در چند رسانه را به قدری افزایش می دهند که دیگر آزار دهنده و تخریبی عمل خواهد کرد.

%d8%aa%d8%a8%d9%84%db%8c%d8%ba%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d9%87%d9%86%d8%af%d9%87-%d8%aa%d8%a8%d9%84%db%8c%d8%ba%d8%a7%d8%aa-demokala-azizi

تبلیغات نوین

 

منظور از تبلیغات نوین استفاده از رسانه های جدید به جای رسانه هایی که تا قبل استفاده شده می باشد. حال واژه نوین خبر از تغییر و تحول در رسانه های تبلیغاتی را می دهد، امروزه ما شاهد محیط ها و رسانه های جدیدی هستیم که تبلیغات را هدفمند با رویکرد های مختلف به نمایش گذاشته اند. حوزه ITC به طور باور نکردنی توانست شکل کسب و کار را تغییر دهد و صاحبین کسب و کار را در بستری جدید به چالش بکشد. به طور معمول فناوری و نوآوری در اکثر حوزه ها ورود نموده و ما را با دنیایی تازه تر  و بهتر و گاهی هم بد تر به چالش می کشد. حال فناوری و نوآوری در تبلیغات محیطی و رسانه های صمعی بصری را شاهد هستیم که تا چند سال دیگر با ابتکارات و خلاقیت های نوین، رسانه های تازه ای را خلق و عرضه می کند. بی شک جایگزین کردن این رسانه ها (محصولات واحد نمایشگر های 3D) به جای رسانه های فعلی به مانند: بیلبورد. رسانه های کاغذی و غیره در ابعادمختلف سخت و در قسمت هایی غیر ممکن است. اما به طور حتم این رسانها در صنعت تبلیغات جای و مکان خود را یافته و رشد خواهند کرد.

تبلیغات در حوزه وب و دیجیتال مارکتینگ به طور کل تغییر کرده و هدفی دیگر را دنبال می کند. دیگر حتی نمی توان آن را تبلیغات نامید. این حوزه جدید بازاریابی محتوا می باشد. که در آن با ارائه اطلاعات کامل محصول و نقد و بررسی آن مخاطب را به چالش کشیده و باعث خلق مزیت های رقابتی در محصول می گردد. این نکته نیز  حائز اهمیت است که بازاریابی محتوا ربتی به تبلیغات نداشته، زیرا یک روش جدید در بازاریابی می باشد. از این جهت تا مدتی دیگر شاهد از بین رفتن تبلیغاتی چون بنر ها در محیط وب خواهیم بود.

%d8%aa%d8%a8%d9%84%db%8c%d8%ba%d8%a7%d8%aa-%d9%86%d9%88%db%8c%d9%86-%d8%af%d9%85%d9%88%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%a7-azizi

کمپین تبلیغاتی

طراحی و اجرای کمپین تبلیغاتی با مجموعه دموکالا بسیار منحصر بفرد و تاثیر گذار می باشد. البته نحوه اجرا و طراحی تنها در استفاده از ابزار تبلیغات به گونه ای مبتکرانه تغییر کرده و اصول و مراحل اجرا همانگونه که می بایست نسبت به استراتژی برند تایین گردد طراحی و اجرا می شود. تکنولوژی های نوین مجموعه دموکالا در راستای اجرای کمپین تبلیغاتی می تواند در نوع و نحوه ارتباط با بازار هدف عملکردی مبتکرانه را به اجرا در آورد.

زیرا  این محصولات رسانه هایی جدید هستند که می توانند نوع جدیدی از ارتباط را با مخاطب برقرار سازندٰ به طور مثال مجیک پروداکت نوعی پروموتور محسوب می شود که هیچگاه دست از کار خود نخواهد کشید و در تمام زمان فروش به معرفی و دموی محصول می پردازد. و یا ویدئو مپینگ که با جادوی تصویری خود در چند دقیقه نمایی از برند شما، در ذهن مخاطبتان ایجاد می کند که این عملکرد با تمام پیام های محیطی که تا به حال استفاده شده متفاوت خواهد بود، چون این رسانه با محتوای تصویری و سه بعدی خود می تواند مخاطب را وارد چالشی جدید در لمس و حس نیاز محصول برند بنماید.تکنولوژی در نمایش تبلیغ امروزه تاثیر بسیار مطلوبی را از خود به جایی گذاشته است و راهی برای یافتن نوع جدیدی از بیان و مطرح ساختن تبلیغ را به بشر ارائه می کند. اما استفاده از این رسانه ها بدون اطلاعات تحقیقات بازار و برنامه ریزی کمپین امکان پذیر نخواهد بود.

قبل از تولید محتوای هر بخش کمپین و طرح نمودن مجموعه عملیات های مورد نیاز برای اجرای کمپین تبلیغاتی، می بایست به بررسی و تحلیل اطلاعات به دست آمده از تحقیقات بازار بپردازیم. چرا که موفقیت کمپین وابسته به همان اطلاعات و ارقامی است که از تحقیقات بازار به دست می آید.

مزیت هایی که تحقیقات بازار در طراحی و اجرای کمپین دارد عبارتند از:

  1. ریسک عملیات را تا حد زیادی کاهش میدهد و فرصتهای نهفته در بازار نمایان می شوند
  2. در شناسای مشتریان هدف و تشخیص نیاز ها و خواسته های مشتری به کمپین کمکی شایان خواهد کرد،
  3. قدرت کیفی و کمی رقبا را سنجیده و تا حدودی برنامه های آینده آنان را پیش بینی خواهید کرد
  4. مشکلات خود را به راحتی شناسایی کرده و قبل از اجرای کمپین آنها را مرتفع خواهید کرد

اصولا کمپین تبلیغاتی در  ۹ الی ۱۰ مرحله اجرا می شود، که از ارزیابی یا همان تحقیقات بازار آغاز شده و به ترتیب بعد از ارزیابی اهداف مشخص و تعیین می گردد تا محاسبات مالی انجام و بودجه مورد نیاز معین گردد. در واقعه فعالیت طراحی و اجرای کمپین از این به بعد شروع خواهد شد.

گروه با اهداف و بودجه ای مشخص شروع به طراحی کمپین کرده که در اولین قدم اتاق فکر تشکیل می شود، و افراد ایده پرداز و مدیران اجرایی در اتاق فکر حاضر شده و  قسمت ها و اجزای کمپین یک به یک طرح و آماده سازی می شوند. در کلیه مراحل طراحی و اجرایی کمپین تبلیغاتی ، گروهی از افراد حرفه ای سازمان که از واحد بازاریابی می باشند کلیه امور همچون طراحی، تولید، مدیریت، فعالیت رقبا، تغییر و تحولات محیط و بازار، انتخاب و طرح ریزی رسانه ها، زمان و مکان های حساس و غیره… را نظارت کرده و حتی  هماهنگ سازی گروههای دیگر را نیز به عهده دارد.

به طور کل قسمت بازاریابی و قسمت تبلیغات و حتی واحد تحقیق و توسعه هم نیز در طراحی و اجرای کمپین تبلیغاتی حضور خواهند داشت. البته قسمت های دیگر هم در صورت نیاز حضور خواهند یافت، اما این سه قسمت اصلی که بازاریابی بیشترین نقش و حساس ترین مسئولیت را برعهده دارد به طور جد درگیر برنامه خواهند شد.

طراحی و اجرای کمپین تبلیغاتی-در  دموکالا